Minirunde

Les mer

Informasjon

Minirunde

Innebandy skal bidra til en helhetlig utvikling av barna. På Minirundene har vi fokus på glede, trygghet og mestring. Barna skal få spille innebandy i et inkluderende og aksepterende miljø der de får møte venner, ha det gøy, og bli så gode som de selv vil. Der er derfor viktig at også foreldre og foresatte er med å bidrar.

Regler

på minirunder

Spilletid og klasser

Kampene har en lengde på 1x12 minutter. Hvert lag spiller minst 3 kamper pr turnering og skal aldri være lenger enn 3 timer i hallen.
Det kan meldes på lag i klassene Gutter micro (1.-2. klasse), Gutter mini (3.-4. klasse), Gutter lille (5.-7. klasse), Jenter micro (1.-3. klasse) og Jenter mini (4.-7. klasse), samt ungdomskoleklasse (gutter/jenter).

Banen

Det spilles på 1/3 bane (20x12 meter) og banen omsluttes av et vant med høyde 50 cm. Foran målvakten skal det merkes av en målgård som går 75 cm ut fra mållinjen og 50 cm ut fra hver av stolpene. Det anbefales å ha 3-4 innbyttere. Byttene gjøres løpende og alle skal ha lik spilletid som mulig. Spillet starter med duell på midten.

Dette gir frislag

Liggende spill
Å kaste kølla
Ta i mot og slå ballen over knehøyde
Spill med hånd og hode
Opphold i målgården (kun tillatt for målvakten)
Slag på kølle og løfting av køllen

Bli med på festen

Innebandy skal være kjekt for alle. Her er alle velkomne og vi finner en plass til alle, uavhengig av ambisjonsnivå og alder. Ta del i en av Norges raskest voksende idretter, som nå faktisk er Norges 3. største idrett målt i lisens.

Meld på lag

Se påmeldte lag

Våre

Samarbeidspartnere